Půjčovna

Oslovily Vás malé Tatrovky a zároveň hledáte čím nejlépe zaujmout vaše děti ?

Poskytněte jim aktivní zážitek, na který budou dlouho vzpomínat. Jenom tady formou zábavy získají nebo si zdokonalí své schopnosti řídit náklaďák. Domluvte si návštěvu v nově otevřené PŮJČOVNĚ nákladních aut v měřítku 1:3 TIRÁNCI.CZ , které sám vyrábím a jež jsou výsledkem přes 15 let trvajícího vývoje v oblasti ( nejen ) dětských vozidel. ( viz GALERIE )

V současné době nabízím pronájem dvou vozidel postavených na motivy známých nákladních automobilů TATRA v měřítku 1:3 , což představuje při šířce 85cm délku zhruba 3 metry, v soupravě s přívěsem nebo návěsem téměř 6 metrů.

  1. TŘÍSTRANNÝ SKLÁPĚČ s mechanickým vyklápěním korby a možností připojení tandemového přívěsu ( rovněž s mechanickým vyklápěním korby do třech stran ). Kabina tohoto vozidla pojme jezdce maximálně do 170cm výšky. ( viz. YOUTUBE )
  2. TAHAČ NÁVĚSU. Pro zkušenější řidiče se nabízí možnost připojení plachtového návěsu o délce 4metry. Kabina je svou poněkud delší a vyšší konstrukcí vhodná i pro dospělé osoby. ( viz. YOUTUBE )

Obě vozidla pohání 4 dobý benzinový motor Honda s odstředivou spojkou a reverzní převodovkou vlastní konstrukce. Mechanické brzdy působí na zadní kola, rychlost je z bezpečnostních důvodů stanovena na 15km/h, dálkově ovládaný vypínač v rukou obsluhy vozidlo kdykoliv zastaví. Dvoupedálové ovládání ( brzda a plyn ) je podobné jako u motokáry, navíc se zde řadící pákou volí směr jízdy před nebo vzad.

Každá Tatra 1:3 je unikátním výsledkem cca 450 hodin práce, v budoucnu plánuji obohacení půjčovny o nový model každého půl roku.

Kde nás najdete : Sídlíme v obci Jindřiš u Jindřichova Hradce v příjemném prostředí zdejší farmy. Souřadnice : 49.152648, 15.054377

Cena jízdného je 300 kč na 30 minut za jedno auto

Půjčovnu provozuji při zaměstnání s nepravidelnou pracovní dobou, je tedy nutné se před vaši návštěvou objednat. Nejlépe na telefonním čísle +420 777 601 461 nebo prostřednictvím naši FB stránky Tiránci.cz